שלחו פרטים על הבעיה

טל. 052-4111121, 052-3410112
המדריך הידני למניעת חזרתו של העובש
זהו המדריך הידני הראשון שאי פעם פורסם בנושא. מדריך זה מהווה שלב משני לטיפול בבעיה, ויש להשתמש בו לאחר שלב ניקיון וטיהור העובש באמצעות מערכת אטום.
מדריך זה יסייע ויעניק לכם את היכולת למנוע את חזרת העובש, ללא מאמץ, וכך גם למעשה לחסוך בכסף.

הבהרה:
הידעתם?
סכנה!
לנוחיותכם
האם ביכולתכם לוודא:
- שריחו של העובש נעלם עם הזמן?
- שכל פני השטח של הקירות שהיו מלאים בעובש, טוהרו באופן הכי יעיל ומקצועי?
- שיש ביכולתכם להיכנס לחדר מיד לאחר סיום תהליך הניקוי, מבלי לחשוש מהרעלה ומבלי להיחשף לריחות כימיים מסוכנים?
עכשיו הרגע הנכסף סוף סוף הגיע- אתם ומשפחתכם יכולים לחזור ולחיות בביתכם ללא חשש לבריאותכם, בדיוק כפי שאמור היה להיות. כפי שאתם דואגים למשפחתכם כי היא הדבר החשוב ביותר בעולמכם, אנו, אנשי המקצוע בעלי הידע, נשמח לדאוג לביתכם. כמומחים המוסמכים שלמעשה החלו את הטיפול בבעיה- ההצלחה שלנו נמדדת בהשלמת תהליך הניקוי ווידוא כי המצב לא יחזור על עצמו שנית. ולכן, אנו מספקים לכם את המדריך הידני לטיפול בעובש, כמתנת בונוס חינמית לחלוטין.
זהו מסמך ייחודי שנוצר כמתנה לאור הערכה, במיוחד עבור לקוחותינו הנאמנים, אלו המסתכלים קדימה ומשקיעים בטיפול איכותי עבור בריאותם ובריאות משפחתם.
קראו את המסמך בעיון והרגישו חופשיים להיוועץ בו ובנו על מנת לקבל את העזרה הרצויה, מומלץ גם לתת לילדיכם לעיין במסמך, במידה והם גדולים דיים, וזאת בכדי להחדיר להם מסרים חשובים וידע שיעזור רבות בהמשך חייהם.
על מנת למנוע את חזרתו של העובש:
- 1במשך החורף, יש להקפיד על שמירת טמפרטורה קבועה של 21-20 מעלות צלזיוס בביתכם, ואת הלחות היחסית בין 55-50% בממוצע.
- 2במידה והלחות היחסית עוברת את ה-60% היעזרו בסופחי לחות בשגרה- טרם התפרצות העובש.
- 3הימנעו ממגע ישיר של ריהוט ביתכם בקירות, נסו להרחיקו כ- 10 ס"מ, הן מהקירות הפנימיים והן מאלו החיצוניים.
- 4תא האחסון של מיטתכם יכול להוות קרקע פורה לגידול עובש. יש לוודא כי בסיס המיטה לא נרטב, כי הרצפה סביבו יבשה, ורצוי לפתוח את מגירות/ תאי האחסון לאוורור מדי פעם.
- 5נסו להימנע, מרכישת רהיטים שאינם בעלי תושבת, אלא יושבים ישירות על הרצפה- העדיפו ספות עם רגליים מוגבהות, בסיס מיטה המבודד את מזרן מיטתכם מהרצפה וכו'.. הקפדה על מרחק של 10-8 ס"מ מהרצפה תגן על רכושכם מפגיעה.
- 6הימנעו מייבוש בגדים בתוך הבית.
- 7אווררו את חדרי הבית השונים לפחות פעם ביום, לזמן הארוך ביותר שניתן.
- 8יבשו את מסגרות החלונות, במידה ונתקלתם בלחות/אדים ופנו לקבלת ייעוץ ממומחי "אטום" לגבי הדרך לאיזון רמת הלחות בחדרים.
- 9לאחר סיום השימוש במקלחת, פתחו חלון למשך 15 דקות לכל הפחות, וסיגרו את דלת הכניסה לחדר האמבטיה. כך האדים יצאו החוצה ולא "יתלבשו" על קירות ורהיטי הבית.
- 10יבשו את האריחים והפסיפסים המודבקים על קירות המקלחון/ אמבטיה לאחר סיום המקלחת, יבשו גם את ידית המים וגוף האמבט עצמו. דבר זה ימנע מהלחות להתפשט אל קירות וחדרים אחרים.
- 11יבשו את המגבות הרטובות מחוץ לבית- על מתלה כביסה חיצוני/ במרפסת וכו'.
- 12אם ברשותכם חדר אמבטיה ללא חלון, הקפידו על הוספת ונטה אשר תשאב את האדים תוך כדי הרחצה.
- 13במידה והמערכת האווירית הקיימת- חלון/ ונטה אינם מצליחים לשאוב את האדים בזמן המקלחת או בסיומה, ואתם רואים את האדים נשארים- מומלץ להוסיף סופח לחות לחדר האמבטיה- בין אם דגם פשוט יחסית הפועל באמצעות גבישים או בין אם חשמלי.
- 14זכרו כי שילוב השומנים והאבק הנוצרים לאחר השימוש במטבח, נותן הזדמנות חדשה לחיידקי העובש להתפתח, ולכן הקפידו לנקות תכופות חלל זה.
- 15יש לוודא כי אריחי הקירות במטבח מודבקים היטב ויש מילוי בין המישקים אשר מונע מעבר של מים או רטיבות אל תוך הקירות, זהו גורם אשר מעלה את הסיכון לחזרת העובש.
- 16הקפידו לנקות את קירות ביתכם מספר פעמים בשנה, השמירה על ניקיונם משומנים ואבק, מונע מהחיידקים והעובש לגדול.
- 17יש לאוורר את המטבח לאחר הכנת הארוחות, ובמיוחד לאחר הרתחת מים היוצרים אדים. קחו בחשבון כי ארבעה אנשים החיים בתוך בית משותף מייצרים לפחות 16 ליטרים של אדים מימיים ביום- אם כמות זאת לא נעלמת- היא מרטיבה את הצבע של הקירות ואת גב הריהוט, ומשם עולה הסיכון לעובש.
- 18כמות הלחות המיוצרת בזמן השינה עולה יחד עם מספר האנשים הישנים באותו חדר, ולכן חלונות החדר הופכים לרטובים בבוקר. אדים אלה מיוצרים תוך ארבעים ושמונה שעות בהן לא אוורר החדר ואיתם עולה הסיכון לחזרת העובש.
- 19אם ברשותכם אח/תנור פנימיים, וודאו כי הנכם מנקים אותם היטב אפילו אם האבק לא נראה לעין, כיוון שבמקרה והם נרטבים, הדבר מוביל ליצירת עובש.
- 20יש להפסיק להשתמש במכשירי אדים מכל הסוגים, דבר זה חשוב כדי לשמור על ערכי הלחות המתאימים בחדר, הנעים בין 55-50%.
- 21הקפידו להתייעץ עם מומחה לטיפול בעובש, בצורה שוטפת, בכל פעם שאתם חושבים שישנה בעיה. עצות לא מקצועיות עלולות לגרום לנזק גדול במקום לטפל בבעיה עצמה.
- 22אם ברשותכם מחסן, מרתף או ארון אחסון, וודאו שהנכם בודקים מדי פעם שאין בו רטיבות או עודף לחות.
- 23טיהור הבית פעם בשנה וניקוי של קירות הבית, מונע את שלב ההתפתחות הראשוני של העובש, באפשרותכם להתייעץ עם מומחה "אטום" לקבלת הסבר על פעולה זו.
- 24יש להימנע מצביעה ותיקונים מיותרים של הקירות, באפשרותכם להתייעץ בכל שלב עם אחד ממומחי חברתנו בנוגע לפתרונות אחרים שלא יעודדו צמיחת עובש בביתכם.
- 25יש לטהר את חדרי הבית לפחות פעם בשנה על מנת למנוע התפרצות נוספת של הנגיף, כיוון שחיידקיו של העובש לא נראים לעין אך בהחלט יכולים להיות שם.
- 26חומרים אשר עשויים מתחליפי עץ, כגון עץ תעשייתי, הם החומרים שהכי חשופים לספיחת לחות, מומלץ להחליפם בחומרים איכותיים שיספגו פחות.
- 27אם כמות הלחות בחדר לא מאוזנת, ועולה עם הזמן, יש להתייעץ עם מומחה מוסמך של "אטום". המומחים של "אטום" זמינים לשירותכם בכל עת.
מעוניינים להיפטר מהעובש?
נצלו את ההזדמנות המיוחדת הזו.
טכנאי המעבדה שלנו עומדים לרשותך:
- כדי לאבחן את המצב שלכם לגבי לעובש
-כדי למצוא את הפתרון המתאים ביותר עבורכם
נא למלא את השאלון ואנו נחזור אליכם תוך שעות ספורות עם תשובה מוסמכת.
© Atum è un marchio registrato Milai S.r.l.. All rights Reserved I Policy I Disclaimer